ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΤΗΝΩΝ/ΦΥΣΗΣ

Έκθεση Φωτογραφίας Άγριας Φύσης γένους θηλυκού!

Έκθεση Φωτογραφίας Άγριας Φύσης γένους θηλυκού!
Διάρκεια έκθεσης 1 – 10 Ιουνίου 2024, εγκαίνια 1 Ιουνίου 2024

Ο Σύλλογος Φωτογραφίας Άγριας Φύσης σας προσκαλεί το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024, στις 7:30μμ στην έκθεση φωτογραφίας με τίτλο: Φωτογραφία Άγριας Φύσης «Γένους Θηλυκού».

Στην έκθεση συμμετέχουν αποκλειστικά τριάντα (30) γυναίκες φωτογράφοι, ενθουσιώδεις λάτρεις της φύσης και της φωτογράφισής της. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν 58 δημιουργίες τους. Πρόκειται για φωτογραφίες άγριας φύσης (χλωρίδας – πανίδας) που προκύψανε από συστηματικές εξορμήσεις στην ύπαιθρο και σε βιότοπους.

Συμμετέχουν οι: Αμπατζόγλου Μαρία, Αντωνίου Σήλια, Αράβογλου Αγγελική, Βάκφαρη Μαριάνθη, Γιαννακοπούλου Σωτηρία, Ζαννάκη Ελένη, Καριώτη Άννα, Κοκκουτσίδη Βάσια, Κυριαζή Ισιδώρα, Λεμονίδου Παυλίνα, Λιολιοπούλου Στέλλα, Μάντη Τούλα, Μανώλη Μαρία Μέκιου Βάσω, Μελετοπούλου Λάουρα, Μηλαίου Δήμητρα, Μηλαίου Πετρούλα, Μήρτσου Κατερίνα, Μπούρα Σωτηρία, Οικονομάκη Πέννυ, Πανταζή Μαρία, Παπάζογλου Αγγελική, Παπαντωνίου Τασούλα, Σαΐτανίδου Ελένη, Σταύρου Σοφία, Ταβλαράκη Κατερίνα, Τσακογιάννη Βούλα και Χαλικιοπούλου Φρόσω, Brigitte Petras και Dorota Szydlak.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 1 έως 10 Ιουνίου και φιλοξενείται στη γκαλερί ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΥ, Ελ. Βενιζέλου 43, Βέροια, με ωράριο λειτουργίας καθημερινά Δευτέρα έως Κυριακή 9 με 12 το πρωί και 5 με 9.00 το απόγευμα.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024 στις 7.30 μ.μ.

Επιμέλεια: Χάρης Κουρουζίδης
Πληροφορίες: [email protected] – Τηλ. 6996414296


Σύλλογος Φίλων Φωτογραφίας Άγριας Φύσης

Ο ‘’Σύλλογος Φίλων Φωτογραφίας Άγριας Φύσης’’, με τον διακριτικό τίτλο ‘’ΦΑΦ’’, ιδρύθηκε το 2021 και είναι μη κερδοσκοπικός. Αντιπροσωπεύει όλους τους φωτογράφους άγριας φύσης που επιθυμούν να γίνουν μέλη του και να μετέχουν σε όλες τις δραστηριότητές του είτε είναι ήδη καταξιωμένοι στον χώρο αυτό είτε είναι ενθουσιώδεις λάτρεις της φύσης και της φωτογράφισής της.

Οι σκοποί του Συλλόγου είναι:
1. Να προωθήσει την τέχνη και την τεχνική της φωτογραφίας άγριας φύσης στην Ελλάδα.
2. Μέσω της φωτογραφίας άγριας φύσης να ευαισθητοποιήσει στην διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος και όλων των πλασμάτων που ζούνε σε αυτό.
3. Να εμπνεύσει και να δώσει τεχνικές συμβουλές σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την φωτογραφία άγριας φύσης.

Οι δράσεις του Συλλόγου ώστε να πετύχει τους σκοπούς του περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:
• Επικοινωνία και συνεχή ενημέρωση προς όλα τα μέλη για τις δραστηριότητες του Συλλόγου αλλά και για τυχόν σχετικές με την φωτογραφία άγριας φύσης δράσεις άλλων συναφών συλλόγων της Ελλάδας ή του εξωτερικού.
• Ετήσια Γενική Συνέλευση, κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη, με παρουσία όλων των μελών του Συλλόγου.
• Εξορμήσεις σε βιότοπους, ανταλλαγή γνώσεων online ή στο πεδίο για την τεχνική της φωτογραφίας άγριας φύσης, για την αισθητική της και για τον τρόπο προσέγγισης του θέματος.
• Youth club με μέλη αποκλειστικά νέους που θα έχουν και αποκλειστικά μοναδικά προνόμια.
• Blog με συμβουλές από τους ειδικούς της φωτογραφίας αυτής της κατηγορίας, επικοινωνία μεταξύ των μελών και αναρτήσεις των φωτογραφιών τους.

Σύλλογος Φίλων Φωτογραφίας Άγριας Φύσης / Μιλτιάδου 7 / Αθήνα / Τ.Κ. 17563
Τηλ. 6934561503 κ 6996414296 mail: [email protected]

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί