ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στρεβλή επιστήμη και διάφορες μωρότητες

Η επόμενη εκδήλωση του Ωρίωνα θα γίνει αυτή την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου στις 20:30. Το πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνει ομιλία με τίτλο «Στρεβλή επιστήμη και διάφορες μωρότητες».

Περίληψη ομιλίας: Είναι η επιστήμη απάντηση στα ερωτήματα μας; Ποια είναι τα όρια της; Πόσο μας έχει βοηθήσει ο πληροφοριακός ωκεανός του διαδικτύου να κατανοήσουμε πράγματα και να εξελιχθούμε ως άνθρωποι; Απαντούν στα ερωτήματα αυτά μεγάλοι ερευνητές και διανοητές όπως ο Michael Shermer, ο James “the amazing” Randi, o Richard Dawkins και ο Bertrand Russell. Την παρουσίαση θα διευθύνει ο Θεόφιλος Στεργίου ενώ θα συμμετέχουμε όλοι μαζί σε ένα κουίζ γνώσεων και επιστημονικού τρόπου σκέψης.

Η εκδήλωση αρχίζει στις 20:30 και χώρος διεξαγωγής είναι το αμφιθέατρο ΒΑ που βρίσκεται στο ισόγειο του Κτιρίου Β του Πανεπιστημίου Πατρών. Το Κτίριο Β, γνωστό επίσης και ως Κτίριο μηχανικών Η/Υ, βρίσκεται πίσω από την πρυτανεία και εμφανίζεται κεντρικά στον εξής χάρτη: http://g.co/maps/ntkdq

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και ελεύθερη για όλο το κοινό.

Σας ενημερώνουμε, τέλος, πως μπορείτε πάντα να ενημερώνεστε για όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου από το site μας www.orionas.gr αλλά και μέσω των κοινωνικών δικτύων:
Facebook: http://www.facebook.com/orionasgr
Twitter: http://twitter.com/orionasgr
Youtube: http://www.youtube.com/user/orionasgr

Με τιμή,
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αστρονομικής Εταιρείας Πάτρας «Ωρίων»
http://www.orionas.gr

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί