ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

FEE Academy 2021- Διαδικτυακά Μαθήματα Φωτογραφίας για Μαθητές/τριες 13-18 ετών

Tο FEE (Foundation for Environmental Education), Διεθνής Χειριστής του προγράμματος Νέοι Δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον διοργανώνει δωρεάν μαθήματα περιβαλλοντικής δημοσιογραφίας και φωτογραφίας, μέσω της πλατφόρμας σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης https://feeacademy.global/, για τους μαθητές/μαθήτριες, τα σχολεία των οποίων συμμετέχουν στα προγράμματα της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης (Οικολογικά Σχολεία, Νέοι δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον, Μαθαίνω για τα Δάση, Φύση χωρίς Σκουπίδια, Πράσινες Γωνιές της Γειτονιάς μου).

Τα μαθήματα θα διαρκέσουν από την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου μέχρι και την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021.

Η Δήλωση συμμετοχής γίνεται συμπληρώνοντας τα στοιχεία του ενδιαφερόμενου σχολείου εδώ μέχρι την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 – οι δηλώσεις μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας δε θα μπορούν να γίνουν δεκτές.

Η διεξαγωγή των μαθημάτων θα γίνεται στα Αγγλικά και θα αφορά μαθητές/τριες ηλικίας 13-18 ετών. Τα μαθήματα θα είναι αυτόνομα, θα πρέπει δηλαδή οι μαθητές/τριες να ολοκληρώσουν τις 6 διαφορετικές ενότητες των μαθημάτων μόνοι/μόνες τους και ανάλογα με τη δική τους ταχύτητα.

Προκειμένου οι μαθητές και οι μαθήτριες να μπορούν να συμμετάσχουν, είναι απαραίτητο να έχουν δημιουργήσει λογαριασμό χρήστη στο FEE Academy.

  • Οι μαθητές/τριες ηλικίας 16-18 μπορούν να δημιουργήσουν τον δικό τους λογαριασμό κάνοντας κλικ εδώ – δείτε εδώ τις σχετικές οδηγίες, μέχρι την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021.
  • Για τους/τις μαθητές/τριες ηλικίας 13-15 (digital minors) θα πρέπει η ΕΕΠΦ να δημιουργήσει έναν λογαριασμό για εκείνον/η. Σε αυτήν την περίπτωση θα χρειαστεί να μας αποστείλετε με e-mail στο [email protected] : 1. Το Letter of consent for minors participating in FEE Academy συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο από γονέα ή κηδεμόνα 2. Τα στοιχεία των μαθητών αυτής της ηλικιακής ομάδας συμπληρωμένα στο επισυναπτόμενο excel αρχείο, όπως το παράδειγμα που περιέχει μέσα, μέχρι την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021.

Όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή των μαθητών στην πλατφόρμα, θα σας αποστείλουμε το  «enrolment key» το οποίο θα χρησιμοποιούν για να μπορέσουν να συνδεθούν στο μάθημα.

Πηγή: Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί