ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Φωτογράφιζε τον ελληνικό ουρανό στις σκοτεινές περιοχές των Αγράφων και έφτιαξε ένα πραγματικά μαγικό βίντεο!

Μια μαγευτική δουλειά σε ένα βίντεο ενός Έλληνα φωτογράφου, του Κωνσταντίνου Βασιλακάκου, που πραγματικά εκπλήσσει, φωτογράφιζε για πολύ καιρό τον ελληνικό ουρανό από το χωρίο κοντά στην Λίμνη Πλαστήρα και στο τέλος συγκέντρωσε όλες αυτές τις φωτογραφίες σε ένα υπέροχο βίντεο.

Το βίντεο διαρκεί 3 λεπτά και 19 δευτερόλεπτα και είναι γεμάτο μαγεία από τον ουρανό και σε αντίθεση μαζί με τα σκοτεινά ελληνικά τοπία στη γη συνθέτουν κάτι πραγματικά μαγικό!

Όπως μας δήλωσε για το έργο του:

Εργαζόμουν πάνω σε αυτό από το τέλος του Μαΐου! Περπάτησα πολλά πολλά χιλιόμετρα εδώ στο χωριό μου Πετρίλο για να φωτογραφίσω τον γαλαξία από τις πιο σκοτεινές περιοχές με καθαρό ουρανό . Πέρασα πολλές νύχτες έξω στα βουνά, χωρίς ύπνο. Απλά καθόμουν έξω σκεπασμένος με μια τραγόμαλι κουβέρτα και κοίταζα το νυχτερινό ουρανό ενώ η φωτογραφική μηχανή μου φωτογράφιζε. Πιστεύω ότι αυτή είναι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει με νυχτερινό ουρανό μέχρι τώρα. Χρησιμοποίησα νέο εξοπλισμό όπως το Vixen polarie για να δώσω ένα κίνηση στα κλιπ. Επίσης χρησιμοποίησα ένα φοβερό φακό, τον Nikkor 70-200 f / 2,8 σε ένα κλιπ μου. Το καλύτερο μέρος από αυτό είναι ότι βρήκα τον εαυτό μου να είναι μέρος του νυχτερινού ουρανού και τέλος κατάφερα να συνειδητοποιήσω ότι το καλύτερο μέρος της ζωής είναι να ζήσεις στα βουνά κάτω από τον νυχτερινό ουρανό

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο του Κωνσταντίνου και κοινοποιήστε το.

Αναδημοσίευση από: http://www.tilestwra.com/ 

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί