Κυάλια KOWA SV

Περισσότερα για τη σειρά SV της KOWA:
http://www.planitario.gr/kowa-sv-10×50-kw-sv50-10.html

Κιάλια KOWA SV 10×50

Οικονομικά, με εξαιρετική οπτική απόδοση
Όλοι οι φακοί και τα πρίσματα της σειράς SV είναι πλήρως πολυεπιστρωμένα. Επιπλέον, η επιφάνεια roof του πρίσματος Schmidt της σειράς SV έχει επίστρωση φάσης (PHASE COATING) η οποία εξασφαλίζει εικόνες με οξύτητα και εκπληκτικό contrast. Ακόμη και αν οι δαπάνες μειώθηκαν, μέσω της ταυτόχρονης ανάπτυξης του προϊόντος και της επιλογής ενός κεντρικού μηχανισμού εστίασης (SV 32/42), η ανώτερη οπτική απόδοση διατηρήθηκε, χωρίς τη θυσία σημαντικών χαρακτηριστικών, όπως της στεγανότητας και της γόμωσης με ξηρό αέριο άζωτο.

Κομψός εργονομικός σχεδιασμός
Η κομψή του σχεδίαση είναι ιδανική για παρατήρηση πουλιών, παρατήρηση της φύσης ή οποιαδήποτε άλλη εξωτερική δραστηριότητα. Ειδικά μελετημένες κοιλότητες έχουν τοποθετηθεί στο λαστιχένιο περίβλημα, ώστε να μπορείτε να κρατήσετε τα κιάλια εύκολα και με ασφάλεια.

Ελαφριά κατασκευή
Η ελαφριά κατασκευή της σειράς SV επιτρέπει εκτεταμένη χρήση στο ύπαιθρο. Ακόμα και με έναν μεγάλο αντικειμενικό φακό 50mm, το βάρος του SV 50, στα 740g (μοντέλο 10×), είναι στο ίδιο επίπεδο βάρους με τα περισσότερα κιάλια στην κατηγορία των 42mm. Μπορείτε να απολαύσετε την εντυπωσιακή λαμπρότητα ενός φακού 50mm με το βάρος ενός κιαλιού 42mm.

Αδιάβροχο και γεμισμένο με ξηρό αέριο άζωτο
Τα κιάλια είναι αδιάβροχα και γεμισμένα με ξηρό αέριο άζωτο, το οποίο αποτρέπει το εσωτερικό θόλωμα.