ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Πόσο ορθολογιστές είμαστε; 3η Ημέρα Ορθολογισμού – Τετάρτη 20/5 στις 19:00

Η Αστρονομική Εταιρεία Πάτρας «Ωρίων» σας προσκαλεί στην 3η Ημέρα Ορθολογισμού 2015 που κλείνει τη φετινή σειρά εκδηλώσεων.  Σας περιμένουμε την Τετάρτη 20 Μαΐου και ώρα 7 το βράδυ στο αμφιθέατρο Ι-4 του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών. Η τρίτη αυτή βραδιά θα έχει θέμα «Πόσο Ορθολογιστές είμαστε;». Θα παρουσιαστούν οι απαντήσεις του κοινού στο ερωτηματολόγιο του ορθολογισμού και θα αναλυθούν τα θέματα που θίγονται. Το κοινό θα εκφράσει την άποψή του σε ερωτήματα όπως «Εξαρτάται η διαμόρφωση ηθικής από τη θρησκεία;», «Μας έχουν επισκεφτεί εξωγήινοι;», «Υπάρχουν μεταφυσικές εμπειρίες;» και άλλα πολλά.

Υπενθυμίζουμε πως στην τελευταία αυτή φετινή εκδήλωση θα δοθεί το σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης από την Αστρονομική Εταιρεία Πάτρας «Ωρίων.

Οι «Ημέρες Ορθολογισμού 2015» συνεχίζουν στα χνάρια των περσινών εκδηλώσεων που έτυχαν θερμής υποδοχής από το κοινό καθώς και της συνεχούς προσπάθειας του «Ωρίωνα» να προωθήσει τον ορθολογικό και επιστημονικό τρόπο σκέψης. Η σειρά των εκδηλώσεων θα βοηθήσει στο να δοθούν απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα, φωτίζοντας ζητήματα όπου η κοινωνία δεν έχει αφομοιώσει τη σχετική πρόοδο και τις απαντήσεις που έχει κατακτήσει η επιστήμη.

Η συμμετοχή στις «Ημέρες Ορθολογισμού» είναι ανοιχτή και ελεύθερη για όλο το κοινό.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1453821444910302/

3rd_day

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί