ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

11ο Φεστιβάλ Αστρονομίας Χίου

Έλα να ζήσεις μια μοναδική αστρονομική εμπειρία στο Φεστιβάλ Αστρονομίας, που θα λάβει χώρα στον μαγευτικό τόπο των αστέρων! Είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις ένα ταξίδι στον απέραντο ουρανό και να ανακαλύψεις τα μυστήρια του σύμπαντος;

Τι περιμένεις στο 11ο Φεστιβάλ Αστρονομίας Χίου

Αστρονομικές παρατηρήσεις: Απόλαυσε τη μαγεία της παρατήρησης αστερισμών, πλανητών και γαλαξιών με τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας τηλεσκοπίων.

Εισηγήσεις και διαλέξεις από έγκριτους επιστήμονες του χώρου Διεθνούς Φήμης: Εξερεύνησε τις πιο συναρπαστικές θεωρίες για την προέλευση του σύμπαντος από ειδικούς αστροφυσικούς.

Εργαστήρια: Μάθε περισσότερα για τους πλανήτες, τα άστρα και τις γαλαξίες μέσα από διαδραστικά εργαστήρια.

Καλλιτεχνικές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους: Αναπτύξτε την έμπνευσή σας δημιουργώντας έργα τέχνης εμπνευσμένα από τον αστρικό κόσμο.

Εκπλήξεις-Δώρα: Ζήσε μοναδικές στιγμές, με φανταστικές εκπλήξεις.

Ενώνουμε τους λάτρεις του σύμπαντος από όλο τον κόσμο για να μοιραστούμε την αγάπη μας για την αστρονομία και να εμπνευστούμε από το μυστηριώδες και απέραντο σύμπαν.
Ελάτε να ζήσουμε αξέχαστες στιγμές κάτω από τα αστέρια και να ανακαλύψουμε μαζί τις μαγευτικές ομορφιές που κρύβει το σύμπαν.

Ημερομηνία: 1-26 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2023
Τοποθεσία: ΧΙΟΣ (αναφέρεται αναλυτικά στην αφίσα ο χώρος των επιμέρους δράσεων)
Είσοδος: δωρεάν για όλους!

Μην χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσετε τον ατέλειωτο κόσμο του αστρικού σύμπαντος.

Ελάτε να γίνετε μέρος αυτής της αστρονομικής περιπέτειας και γιατί όχι; Να μπείτε στην αστροπαρέα μας ως μέλη του Συλλόγου Αστρονομίας Χίου!

Σας περιμένουμε!

Σύλλογος Αστρονομίας Χίου

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί