ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας

Αγαπητοί φίλοι Ερασιτέχνες Αστρονόμοι,

Το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ερασιτεχνικής  Αστρονομίας θα πραγματοποιηθεί στη Σπάρτη από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου 2015. Η διοργάνωσή του ανατέθηκε στο Σύλλογό μας  – Αστρονομική Ένωση Σπάρτης «ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΟΙ»– ύστερα από ομόφωνη απόφαση των Δ.Σ. των Συλλόγων ερασιτεχνικής αστρονομίας  κατά το 8ο Συνέδριο που διεξήχθη στη Θάσο το 2013.

Ο Σύλλογος μας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την πραγματοποίηση ενός άρτιου Συνεδρίου. Για την επιτυχία του Συνεδρίου τον κυριότερο ρόλο έχετε εσείς, οι ερασιτέχνες αστρονόμοι από όλη την Ελλάδα με την παρουσία σας αλλά και την παρουσίαση των προσωπικών σας εργασιών, αστρονομικών κατασκευών, αστροφωτογραφίων και άλλων αστρονομικών εκθεμάτων, που σας παροτρύνουμε να παρουσιάσετε στο Συνέδριο.

Η διεξαγωγή του Συνεδρίου θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητήριου Λακωνίας στο 2ο χλμ Εθνικής Οδού Σπάρτης – Γυθείου.

Σας περιμένουμε στις 9 Οκτωβρίου να ξαναϊδωθούμε από κοντά οι παλαιότεροι να γνωριστούμε με τους νεότερους και όλοι μαζί να ζήσουμε ένα γεμάτο και εποικοδομητικό αστρονομικό τριήμερο.

Η Οργανωτική Επιτροπή του
9ου Π.Σ.Ε.Α.

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί