ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Αναμνήσεις και μηνύματα για τα 20 χρόνια Ωρίωνα!

 Το «Πλανητάριο Θεσσαλονίκης» εκτιμά και υποστηρίζει το εικοσαετές έργο της Αστρονομικής Εταιρείας Πάτρας «Ωρίων», ενθαρρύνει την συνέχισή του και καλεί τους φίλους που ήταν ή είναι συνοδοιπόροι του «Ωρίωνα», να συμμετέχουν σε μια πρωτότυπη συγκέντρωση αναμνήσεων, σύμφωνα με το παρακάτω δελτίο τύπου.

 

 

Δελτίο Τύπου

Αυτό το μήνα, η Αστρονομική Εταιρεία Πάτρας «Ωρίων» συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής! Σε αυτά τα 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας ο «Ωρίων» άφησε ανεξίτηλες αναμνήσεις σε πολλούς από εσάς που συμμετείχατε μαζί μας σε αυτό το αστρονομικό ταξίδι.

Ενόψει του εορτασμού της 20ης επετείου, ο «Ωρίων» θέλει να συγκεντρώσει από όλους σας αυτές τις αναμνήσεις με όποια μορφή μπορείτε να την εκφράσετε καλύτερα, όπως μία φωτογραφία ή μία ιστορία,  συνοδευόμενα από το μήνυμά σας για τα 20 μας χρόνια με ένα κείμενο ή ένα βίντεο.

Περιμένουμε τις αναμνήσεις και τα μηνύματά σας με e-mail στο [email protected] ώστε να τα συγκεντρώσουμε και να θυμηθούμε όλοι μαζί αυτά τα 20 υπέροχα χρόνια. Παρακαλούμε να τα αποστείλετε έως την Τετάρτη 24/3.

Με τιμή,
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αστρονομικής Εταιρείας Πάτρας «Ωρίων»
https://www.orionas.gr

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί