ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Απονομή βραβείου «Εύρηκα-Εύρηκα»

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022, στις 8:00μμ ο διαγωνισμός “Εύρηκα, Εύρηκα 2022” με την απονομή του βραβείου στον Δρ. Μιλτιάδη Βαβουλίδη, καθηγητή της Β’ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Δράμας, για την πρωτότυπη διδασκαλία του με τίτλο «Across the Universe” η οποία υλοποιήθηκε το ακαδημαϊκό έτος 2021-22.

Τον βραβευμένο προλόγισαν η Βασιλική Παυλίδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης και Πρόεδρος της Επιτροπής του Βραβείου και ο Στέφανος Τραχανάς, Διευθυντής του Mathesis και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής του Βραβείου.

Απονομή του βραβείου “Εύρηκα, Εύρηκα!” 2022.

Η εκδήλωση, που μεταδόθηκε ζωντανά στο διαδίκτυο ολοκληρώθηκε με ομιλία του κ. Βαβουλίδη, ο οποίος περιέγραψε το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό έργο και την απήχηση που είχε στους μαθητές του.

Τιμητικό Δίπλωμα προς τον Δρ. Μιλτιάδη Βαβουλίδη, πρώτο νικητή του βραβείου “Εύρηκα, Εύρηκα!” 2022.

Το βραβείο συνοδεύεται από δίπλωμα, χρηματικό έπαθλο 2,000 Ευρώ για τον βραβευόμενο καθώς και από δωροεπιταγή 1,000 Ευρώ για το λύκειο όπου εργάζεται και η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορά εκπαιδευτικού υλικού αστρονομίας από το «Πλανητάριο Θεσσαλονίκης».

Δωροεπιταγή 1000 Ευρώ προς το Μουσικό Σχολείο Δράμας, εξαργυρώσιμη στο Πλανητάριο Θεσσαλονίκης

Περισσότερες πληροφορίες για το βραβείο είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα http://eurekaprize.gr

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί