ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αστρονομία και Καλοκαιρινές Μουσικές στο biscotto coffee+


Την Παρασκευή 8 Ιουλίου σας περιμένουμε στο biscotto coffee+, στο Mediterranean Cosmos, για μία ξεχωριστή βραδιά παρατήρησης του ουρανού με τηλεσκόπια, απολαμβάνοντας το ποτό μας και καλοκαιρινές μουσικές επιλογές από τον Κωστή Ζαφειράκη.

Το βράδυ της Παρασκευής 8 Ιουλίου θα είναι πλούσιο αστρονομικά, οπότε μη χάσετε την ευκαιρία να ατενίσετε μαζί μας τον νυχτερινό ουρανό! Αμέσως μετά τη δύση του Ήλιου θα παρατηρήσουμε λεπτομέρειες στην επιφάνεια της Σελήνης, και τον Δία μαζί με τους τέσσερις λαμπρότερους δορυφόρους του. Αργότερα θα στρέψουμε τα τηλεσκόπια μας στον Κρόνο, ο οποίος πάντα εντυπωσιάζει με τους δακτυλίους του, και φυσικά στον Άρη, που αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τη Γη, πράγμα που τον καθιστά λαμπρότερο και ιδανικό για παρατήρηση. Φυσικά, καθ’ όλη τη διάρκεια της αστροβραδιάς θα γίνεται ουρανογραφία, ώστε ο καθένας να μπορεί να αναγνωρίζει μόνος του τους καλοκαιρινούς αλλά και τους αειφανείς αστερισμούς!

Όλα αυτά απολαμβάνοντας το κρασί, τη μπύρα ή το ποτό μας ενώ τον ρυθμό θα δίνει από τα decks ο Κωστής Ζαφειράκης με μουσικές επιλογές από το ξένο και ελληνικό ρεπερτόριο.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. 

Μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας τηλεφωνικά στο 2310253878 ή στην ηλεκτρονική φόρμα κράτησης (τέρμα κάτω στη σελίδα).

Info
Astroparty @ biscotto coffee+
biscotto coffee+
Mediterranean Cosmos 11ο χλμ. Εθν. Οδού Θεσσαλονίκης – N. Μουδανιών
Παρασκευή 8 Ιουλίου
Έναρξη: 21:00
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event: ΕΔΩ


Επιστροφή στην κορυφή κουμπί