ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αστροβραδιά στην παραλία του Βόλου το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

ΠΡΟΣΟΧΗ! Νέα Ημερομηνία: Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 21:00

Η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος (Ε.Α.Δ., έδρα: Βόλος), με χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση μιας συναρπαστικής αστροβραδιάς στην πανέμορφη παραλία του Βόλου (Αργοναυτών με Κ. Καρτάλη, σημείο που ελλιμενίζεται η Αργώ) το Σάββατο 17 Ιουνίου, στις 21:00, και υπόσχεται να είναι μια μοναδική εμπειρία για όλους τους λάτρεις της αστρονομίας και της εξερεύνησης του διαστήματος!

Θα έχουμε τη χαρά να διαθέσουμε τα τηλεσκόπια υψηλής ποιότητας της Ομάδας Αστροπαρατήρησης της Ε.Α.Δ., και οι ερασιτέχνες αστρονόμοι μας θα είναι εκεί για να παρέχουν πληροφορίες και να απαντήσουν σε ερωτήσεις για τον ουρανό και το διάστημα. Θα σας καθοδηγήσουν μέσα από μια αξέχαστη εξερεύνηση των αστερισμών και των γαλαξιών, μοιράζοντας τη γνώση τους και τον ενθουσιασμό τους για το σύμπαν. Θα έχουμε την δυνατότητα να παρατηρήσουμε τη σύνοδο των πλανητών Αφροδίτης – Άρη, τον αστέρα Βασιλίσκο (α-Λέων), αλλά και τα αστέρια του Θερινού Τριγώνου!

Η παρατήρηση είναι δωρεάν για όλους!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με επόμενες δράσεις της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος, σας παρακαλούμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.astronomos.gr

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί