ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Διαδικτυακά σεμινάρια αστρονομίας – 3ος κύκλος

Εφαρμόζοντας τεχνικές της Τεχνητής Νοημοσύνης στην Αστροεξερεύνηση – Συσχετισμός μεταξύ Γήινης σεισμικής διέγερσης και ευθυγράμμισης πλανητών του Ηλιακού Συστήματος.

Αγαπητοί Φίλοι της Εταιρείας Αστρονομίας & Διαστήματος (Παράρτημα Σαλαμίνας),

Σας προσκαλούμε στο 4ο Σεμινάριο του 3ου Κύκλου των Διαδικτυακών Σεμιναρίων την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 11:00. Ο 3ος Κύκλος Σεμιναρίων θα αφορά θέματα Αστροφυσικής, Κοσμολογίας και επίκαιρα θέματα. Τα Σεμινάρια είναι Δωρεάν και θα πραγματοποιούνται κάθε 15 ημέρες, εκτός των εορταστικών περιόδων.

Το θέμα της προσεχούς Κυριακής είναι «Εφαρμόζοντας τεχνικές της Τεχνητής Νοημοσύνης στην Αστροεξερεύνηση – Συσχετισμός μεταξύ Γήινης σεισμικής διέγερσης και ευθυγράμμισης πλανητών του Ηλιακού Συστήματος» και ομιλητής ο Δρ. Τάκης Παπαδόπουλος Μηχανολόγος Μηχανικός – Σχεδιασμός Συστημάτων.

Όποιος θέλει να παρακολουθήσει το σεμινάριο μπορεί να επικοινωνήσει με mail στο [email protected] με το όνομά του ή να καλέσει στο 6972716053 (κο Κ. Ραπατζίκο) για να του δοθεί ο σύνδεσμος. Τα άτομα που θα παρακολουθήσουν την πλειονότητα των Σεμιναρίων θα λάβουν στο τέλος Βεβαίωση Συμμετοχής.

Με τιμή

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κ . ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΣ                                     Κ . ΒΑΡΛΑΜΗΣ

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί