ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διαδικτυακό Συνέδριο PharmaSpace: 7-9 Μαΐου

Είναι ευρέως διαδεδομένη η φράση “the sky is the limit”.
Όμως σε μια ταχέως εξελισσόμενη κοινωνία, σαν τη σημερινή, ο ουρανός είναι πραγματικά το όριό μας;
Ή μπορούμε εφοδιασμένοι με γνώση, ομαδικό πνεύμα και λίγη φαντασία να ανακαλύψουμε νέους κόσμους και νέες πτυχές της φαρμακευτικής επιστήμης που ίσως δεν είχαμε αναλογιστεί ποτέ;
Με το μότο μας λοιπόν ”the sky’s the limit…or not”, συνδέουμε δύο από τις πιο μεγάλες και αξιοθαύμαστες επιστήμες: η Φαρμακευτική και η Διαστημική ενώνονται σε ένα συνέδριο, το PharmaSpace!
Το συνέδριο αυτό είναι ένα πρωτότυπο γεγονός, γεμάτο νέες ιδέες και δημιουργικότητα, που στοχεύει στην προώθηση της διεπιστημονικότητας.
Εν κατακλείδι, το PharmaSpace υπόσχεται να σας φέρει σε επαφή με μέλη από διάφορα επιστημονικά πεδία, θέτοντας τα θεμέλια για ανταλλαγές ιδεών και συνεργασιών με απώτερο σκοπό να σας παρακινήσει σε νέους ερευνητικούς προσανατολισμούς.

Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.

Μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για το συνέδριο εδώ.

7,8 και 9 Μαΐου εκτοξευόμαστε!

Ένωση Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδας

H Ένωση Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδας είναι μια μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική, μη συνδικαλιστική οργάνωση, στην οποία μπορούν να είναι μέλη προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές, καθώς και υποψήφιοι διδάκτωρες, που φοιτούν σε τμήματα Φαρμακευτικής ελληνικών πανεπιστημίων. Όραμα της Ένωσης είναι να εκπροσωπεί κάθε φοιτητή φαρμακευτικής της Ελλάδας και να προάγει τη συνεργασία για την εξέλιξη της φαρμακευτικής και υγειονομικής περίθαλψης. Αποστολή της Ένωσης είναι να συμμετέχει ενεργά σε φοιτητικό και επαγγελματικό επίπεδο, φέρνοντας τη φαρμακευτική, τη γνώση και τους φοιτητές μαζί.

 

Κύριοι σκοποί της Ένωσης, είναι οι ακόλουθοι:
  • Η σύσφιγξη των σχέσεων και η επικοινωνία μεταξύ των φοιτητών και αποφοίτων Φαρμακευτικής και άλλων Σχολών Επιστημών Υγείας της Ελλάδας και των άλλων χωρών μέσα από τη γνωριμία και τη συνεργασία σε θέματα κοινού επιστημονικού ή κοινωνικού ενδιαφέροντος και την ευγενή άμιλλα στον επιστημονικό στίβο.
  • Η δραστηριοποίηση των φοιτητών στα επιστημονικά και κοινωνικά τους ενδιαφέροντα.
  • Η ενημέρωση τους για τα πλέον πρόσφατα ιατρικά και φαρμακευτικά επιτεύγματα, τα νέα πεδία της έρευνας και τις εφαρμογές της σύγχρονης Τεχνολογίας στην επιστήμη.
  • Η συμμετοχή των φοιτητών στην έρευνα στο πλαίσιο των κλινικών και των βασικών επιστημών υγείας και η ενημέρωσή τους σε θέματα ιατροκοινωνικού χαρακτήρα, που ενδιαφέρουν άμεσα την ελληνική και την παγκόσμια κοινότητα.
  • Η συμμετοχή φοιτητών σε προγράμματα που αναπτύσσει η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι εθνικοί φορείς (όπως π.χ. Πανεπιστήμια, Νοσοκομεία, Βιομηχανίες με φαρμακευτική έρευνα ή κατασκευή μηχανικού εξοπλισμού κ.α.).
  • Η οργάνωση εκδηλώσεων επιστημονικού ενδιαφέροντος, καθώς επίσης συναντήσεων με θέματα εκπαίδευσης, επαγγελματικού προσανατολισμού και κατάρτισης.
  • Η συμμετοχή των φοιτητών Φαρμακευτικής σε προγράμματα ενημέρωσης του ευρύτερου πληθυσμού για θέματα υγιεινής, πρόληψης και θεραπείας, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://gpsf.gr/

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί