ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Δράση για μαθητές Γυμνασίου & Λυκείου, από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η αριστεία  είναι… επιβράβευση

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Mε τον μαθητή… πρωταγωνιστή

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ.) έχει ξεκινήσει μία σειρά δραστηριοτήτων, για να βρεθεί μαζί με χιλιάδες μαθητές και να πραγματοποιήσει ταξίδια στον χώρο των Φυσικών Επιστημών.

Βασική αποστολή σε αυτό το ταξίδι στον κόσμο της γνώσης, θα είναι η προετοιμασία των μαθητών για τους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φυσικής 2017.

Η δραστηριότητα απευθύνεται σε μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων και θα είναι δωρεάν για τους επιτυχόντες του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής 2016, τους επιτυχόντες του Διαγωνισμού Φυσικής “Αριστοτέλης’’ και τους συνδρομητές του περιοδικού Physics News.

Πρόκειται για μία καινοτόμο δράση, η οποία θα βοηθήσει τους μαθητές, ώστε η συμμετοχή τους στους Πανελλήνιους και Διεθνείς Διαγωνισμούς Φυσικής, Διαστημικής, Ρομποτικής, Αστρονομίας κ.ά. να είναι επιτυχής.

Με έναν πρωτόγνωρο τρόπο, οι μαθητές θα διδάσκονται, θα διδάσκουν και θα αλληλεπιδρούν με προσωπικότητες των Φυσικών Επιστημών και με Δασκάλους της Φυσικής. Η πρωτοβουλία αυτή θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο πρωί, ανά 15 ημέρες για κάθε βαθμίδα (Γυμνάσιο – Λύκειο).

Ο αριθμός των μαθητών που θα συμμετάσχουν είναι περιορισμένος, για αυτό δεχόμαστε αιτήσεις συμμετοχής από τώρα στο e-mail: [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία της Ε.Ε.Φ.: 2103635701, 2103610690

Γραμματειακή στήριξη: Γεώργα Αναστασία  – 6979774903

Εκπρόσωπος οργανωτικής επιτροπής: Κλειδέρη Βίβιαν  – 6977036846

 

Για το Δ.Σ της Ε.Ε.Φ.

Ο Πρόεδρος

ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ  ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί