ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Έκθεση Φωτογραφίας Άγριας Φύσης γένους θηλυκού!

Συμμετοχές έως 15 Φεβρουαρίου 2024 - Διάρκεια έκθεσης 7 – 10 Μαρτίου 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Έκθεση Φωτογραφίας Άγριας Φύσης γένους θηλυκού!
Διάρκεια έκθεσης 7 – 10 Μαρτίου 2024, εγκαίνια 8 Μαρτίου 2024

Η φετινή μέρα της γυναίκας θα γιορταστεί πανηγυρικά από τον Σύλλογό μας με μια ιδιαίτερη έκθεση φωτογραφίας άγριας φύσης με συμμετοχές μόνον των γυναικών φωτογράφων Άγριας Ζωής! Η έκθεση θα παρουσιαστεί αρχικά στο Εκθεσιακό Κέντρο Ηλιούπολης στην Αθήνα με προοπτική να ταξιδέψει και να εκτεθεί σε περισσότερες πόλεις της Ελλάδας.

Καλούνται λοιπόν όλες οι γυναίκες φωτογράφοι άγριας ζωής να στείλουν από 3 αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες τους άγριας πανίδας ή χλωρίδας, το αργότερο έως Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024.
Από αυτές τις φωτογραφίες θα επιλεγούν ορισμένες που θα εκτυπωθούν και αυτές θα εκτεθούν. Από τις 3 φωτογραφίες που θα στείλει η κάθε φωτογράφος θα επιλεγεί μία.

Τις φωτογραφίες σας για αυτήν την έκθεση, τις στέλνετε στο email [email protected]. Θα εκτυπωθούν σε διαστάσεις 45,7Χ30,5 εκ. σε υψηλή ανάλυση (300 dpi)*Αν σας δυσκολεύει, ρωτήστε μας. Στο όνομα του αρχείου κάθε φωτογραφίας, να γράψετε το όνομά σας και το είδος που απεικονίζεται πχ HΛΕΚΤΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΡΔΕΡΙΝΑ.

Κόστος εκτύπωσης και συμμετοχής € 15 για την φωτογραφία σας που θα επιλεγεί και θα εκτυπωθεί. Το κόστος επιβαρύνει την συμμετέχουσα. Για την πληρωμή του κόστους θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μόλις παραλάβουμε τις συμμετοχές σας. Στο email που θα μας στείλετε, παρακαλούμε να γράψετε το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας.

Επίσης επισυνάπτε ένα μικρό κείμενο σε word, όπου μπορείτε να αναφέρετε τον τόπο, το είδος και την εποχή που φωτογραφίσατε, καθώς και μία μικρή ιστορία για την κάθε φωτογραφία σας. Αυτό θα τοιχοκοληθεί κάτω από τη φωτογραφία σας και θα συμπεριλαμβάνει και το όνομά σας.

Καλή επιτυχία!


Σύλλογος Φίλων Φωτογραφίας Άγριας Φύσης

Ο ‘’Σύλλογος Φίλων Φωτογραφίας Άγριας Φύσης’’, με τον διακριτικό τίτλο ‘’ΦΑΦ’’, ιδρύθηκε το 2021 και είναι μη κερδοσκοπικός. Αντιπροσωπεύει όλους τους φωτογράφους άγριας φύσης που επιθυμούν να γίνουν μέλη του και να μετέχουν σε όλες τις δραστηριότητές του είτε είναι ήδη καταξιωμένοι στον χώρο αυτό είτε είναι ενθουσιώδεις λάτρεις της φύσης και της φωτογράφισής της.

Οι σκοποί του Συλλόγου είναι:
1. Να προωθήσει την τέχνη και την τεχνική της φωτογραφίας άγριας φύσης στην Ελλάδα.
2. Μέσω της φωτογραφίας άγριας φύσης να ευαισθητοποιήσει στην διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος και όλων των πλασμάτων που ζούνε σε αυτό.
3. Να εμπνεύσει και να δώσει τεχνικές συμβουλές σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την φωτογραφία άγριας φύσης.

Οι δράσεις του Συλλόγου ώστε να πετύχει τους σκοπούς του περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:
• Επικοινωνία και συνεχή ενημέρωση προς όλα τα μέλη για τις δραστηριότητες του Συλλόγου αλλά και για τυχόν σχετικές με την φωτογραφία άγριας φύσης δράσεις άλλων συναφών συλλόγων της Ελλάδας ή του εξωτερικού.
• Ετήσια Γενική Συνέλευση, κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη, με παρουσία όλων των μελών του Συλλόγου.
• Εξορμήσεις σε βιότοπους, ανταλλαγή γνώσεων online ή στο πεδίο για την τεχνική της φωτογραφίας άγριας φύσης, για την αισθητική της και για τον τρόπο προσέγγισης του θέματος.
• Youth club με μέλη αποκλειστικά νέους που θα έχουν και αποκλειστικά μοναδικά προνόμια.
• Blog με συμβουλές από τους ειδικούς της φωτογραφίας αυτής της κατηγορίας, επικοινωνία μεταξύ των μελών και αναρτήσεις των φωτογραφιών τους.

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί