ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Επόμενη συνάντηση της ΕΕΑΕ, ΚΥΡΙΑΚΗ 06/11/2022

Η επόμενη συνάντησή μας θα γίνει στο Αστεροσκοπείο Πεντέλης την Κυριακή 06 Νοεμβρίου 2022, με ώρα προσέλευσης 18:00-18:30. Θα τηρηθούν όσα μέτρα προβλέπονται για συναντήσεις σε κλειστούς χώρους. Σημειώνουμε ότι το κυλικείο θα είναι ανοιχτό.

Στη συνάντηση αυτή θα έχουμε δύο ομιλίες:  ο Δημήτρης Μπαλάσης θα μας παρουσιάσει τον αστερισμό του Τριγώνου  και θα αναδείξει τα πιο ενδιαφέροντα αντικείμενα και ο Χάρης Καμπάνης θα μιλήσει με θέμα τη θέση μας στο Σύμπαν.

Μετά τις ομιλίες και τις τυχόν ερωτήσεις που θα τεθούν, θα γίνει αναφορά στο πρόσφατο αστροσυνέδριο και τις δράσεις της Ένωσης κατά την μερική έκλειψη ηλίου της 25.10.2022 . Επί πλέον θα υπάρχει δυνατότητα ελεύθερης συζήτησης μεταξύ των μελών που θα παραστούν. Ιδιαίτερα τα νέα μέλη μπορούν να θέσουν γενικά ερωτήματα σχετικά με την αστρονομία, τον εξοπλισμό που πιθανόν να έχουν ή σκέφτονται να αγοράσουν και να λάβουν απαντήσεις από τα παλαιότερα έμπειρα μέλη. Επίσης θα γίνει  ενημέρωση για τις προσεχείς εξορμήσεις αστροπαρατήρησης της Ένωσης. Δεν θα υπάρχει ταυτόχρονη αναμετάδοση, αλλά θα γίνει προσπάθεια να βιντεοσκοπηθούν οι παρουσιάσεις και να αναρτηθούν αργότερα στο κανάλι της Ένωσης στο Youtube για όσους δεν μπορούν να έρθουν.

Επισημαίνουμε ότι στη συνάντηση θα είναι παρών ο ταμίας της ΕΕΑΕ Νίκος Βαγγελάτος και τα μέλη θα μπορούν να τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους.

Σας περιμένουμε!

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί