ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Εβδομάδα αστρονομίας 15-19 Απριλίου 2024

Γνωστοποιείται ότι από τη Δευτέρα 15 έως και την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, σε συνεργασία και με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας – Γαλλική Πρεσβεία, θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας για 6η χρονιά η Εβδομάδα Αστρονομίας.

Η Εβδομάδα Αστρονομίας περιλαμβάνει ένα σύνολο εκδηλώσεων που σκοπό έχουν να δοθεί η ευκαιρία στο κοινό της πόλης και κυρίως στα παιδιά να γνωρίσουν την επιστήμη της αστρονομίας, να τους προσφερθούν σχετικές γνώσεις και να θαυμάσουν τα ουράνια σώματα (Ήλιο & Σελήνη) μέσα από τα τηλεσκόπια του Σχολείου Αστρονομίας.

Στους χώρους του Γαλλικού Ινστιτούτου θα λειτουργήσει, καθόλη τη διάρκεια της Εβδομάδας Αστρονομίας, έκθεση αστροφωτογραφίας, τηλεσκοπίων, ηλιακών ρολογιών κι άλλων αστρονομικών αντικειμένων. Επίσης θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια για παιδιά και ομιλίες.

Κατόπιν των παραπάνω καλούμε τους φορείς που επιθυμούν, με οποιοδήποτε τρόπο, να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις να επικοινωνήσουν μαζί μας, το αργότερο μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected] ή καλώντας στο τηλέφωνο 6983512219.

Η είσοδος του κοινού σε όλες τις εκδηλώσεις της Εβδομάδας Αστρονομίας θα είναι ελεύθερη.

Υπεύθυνος δράσεων & επικοινωνίας
Μπιρσιάνης Γιώργος

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί