ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Hub Science – Ομιλία με θέμα: “Επιγενετική: Προκλήσεις, Ευκαιρίες, Προοπτικές”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καλησπέρα και καλό μήνα,

Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως για έκτη συνεχή  χρονιά συνεχίζεται η σειρά των επιστημονικών διαλέξεων με τίτλο «Hub Science», που πραγματοποιεί ο Πολυχώρος «The Hub Events», (Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα, μετρό Κεραμεικός).

Η πρώτη διάλεξη καλύπτεται από έναν ξεχωριστό Έλληνα επιστήμονα, διεθνούς κύρους, τον διακεκριμένο καθηγητή  του Πανεπιστημίου Λειψίας κ. Αθανάση Γιάννη. Η ομιλία του με θέμα: ΕΠΙΓΕΝΕΤΙΚΗ: Προκλήσεις, Ευκαιρίες, Προοπτικές θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Οκτωβρίου στις 2016, με ελεύθερη είσοδο.

Παράλληλα όμως με τα επιστημονικά του ενδιαφέροντα και εκμεταλλευόμενος αυτή του την ιδιότητα ο καθηγητής Αθ. Γιάννης έχει ενεργοποιηθεί τον τελευταίο χρόνο σε μία προσωπική προσπάθεια συγκέντρωσης και αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας, προκειμένου να καλύψει ανάγκες διαφόρων νοσηλευτικών ιδρυμάτων ανά την επικράτεια. Ο ίδιος όμως, πέρα από την κίνηση, αυτή συγκεντρώνει από προσωπικά του χρήματα και δωρεές φίλων ιατροφαρμακευτικό υλικό, ιατρικά μηχανήματα, χειρουργικά εργαλεία, ιατρικά αναλώσιμα κ.α. Τον ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική του  αυτή συνδρομή στους πάσχοντας συνανθρώπους μας!

Η παρουσία σας θα μας δώσει χαρά αλλά θα αποτελέσει και μία ελάχιστη αναγνώριση του ανθρωπιστικού έργου  του καθηγητή κ. Αθ. Γιάννη.

Σας περιμένουμε!

Φιλικά,

Ελένη Γραμματικοπούλου
———————————————–

Ελένη Γραμματικοπούλου
Μέλος της Ομάδας Σχεδιασμού/Διοργάνωσης Hub Science
& Υπεύθυνη Επικοινωνίας
Τ. +30 210 6395458, +30 6974 228637
e-mail: [email protected], [email protected]
F: www.facebook.com/El.Grammatikopoulou
https://www.facebook.com/events/1113641995418906.

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί