ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

FIRST LEGO League: 7 & 8 Μαρτίου ο μεγάλος τελικός

Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Μαρτίου – ο μεγάλος τελικός του FLL Greece είναι γεγονός! 

FLL2015banner

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, περισσότερες από 50 ομάδες από όλη την Ελλάδα, θα είναι εκεί σε ένα μεγάλο Event για μικρούς και μεγάλους!

World Class – Μάθηση δίχως Σύνορα και Όρια είναι το φετινό παγκόσμιο θέμα του διαγωνισμού. Ποιες είναι οι καινοτόμες ιδέες των παιδιών και πώς θα μπορούσαμε να μαθαίνουμε? Τι σκορ θα καταφέρουν τα ρομποτάκια που κατασκεύασαν και προγραμμάτισαν τα παιδιά για τη φετινή πίστα του FLL? Κατασκευές γεμάτες φαντασία και δημιουργικότητα, μοναδικές ιδέες και παρουσιάσεις των παιδιών που αναμένεται να μας εκπλήξουν! Χαρούμενη διάθεση και ένα κλίμα γιορτής είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς τους όλο το προηγούμενο διάστημα κι ο μεγάλος τελικός του FLL η κατάλληλη ευκαιρία να το γιορτάσουν!

Η είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη!

Το FIRST LEGO LEAGUE (FLL), ένα πρόγραμμα Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Έρευνας, Τεχνολογίας και Ρομποτικής για παιδιά 9-16 ετών, είναι μια παγκόσμια διοργάνωση που ξεκίνησε από το εκπαιδευτικό τμήμα της Lego, σε συνεργασία με το ίδρυμα First το 1992. Διοργανώνεται κάθε χρόνο σε παγκόσμια κλίμακα και σε δίκτυο 80 χωρών.Το 2013 στο δίκτυο αυτό προστέθηκε η Ελλάδα μέσω του εκπαιδευτικού μη κερδοσκοπικού σωματείου eduACT το οποίο διοργανώνει το Διαγωνισμό FLL σε Κύπρο και Βουλγαρία.

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί