ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Μαθήματα Αστρονομίας από την Αστρονομική Εταιρεία Κέρκυρας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Η Αστρονομική Εταιρεία Κέρκυρας ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους της ότι στο πλαίσιο της λειτουργίας του Εναλλακτικού Πολιτιστικού Εργαστηρίου θα πραγματοποιήσει και για τη φετινή χρονιά σειρά μαθημάτων Αστρονομίας.

Λόγω της τρέχουσας πανδημίας και για προληπτικούς λόγους, τα μαθήματα θα διεξαχθούν και φέτος διαδικτυακά, ενώ θα προγραμματιστούν δια ζώσης αστροπαρατηρήσεις για τους συμμετέχοντες εφόσον και οι συνθήκες το επιτρέπουν. Τα μαθήματα ξεκινούν την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 και θα γίνονται κάθε Τετάρτη στις 20:00-21:00.  

Οι εγγραφές για το μάθημα και μια πρώτη γνωριμία με τους διδάσκοντες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 18:00-20:00 στην πλατεία Ανουντσιάτας. Όσοι δεν μπορέσουν να παραστούν αλλά επιθυμούν να παρακολουθήσουν το μάθημα ή να ζητήσουν πληροφορίες σχετικά, μπορούν να αποστείλουν e-mail στη διεύθυνση [email protected].

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ανατρέξετε στον ιστότοπο του Εναλλακτικού Πολιτιστικού Εργαστηρίου: https://enallaktikopolitistikoergastiri.org.

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί