ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο μεγάλος Τελικός του Διαγωνισμού Ρομποτικής FIRST LEGO League

Noesis - Thessaloniki Science
                   Center and Technology Museum
Ο μεγάλος Τελικός του Διαγωνισμού Ρομποτικής 
FIRST LEGO League

Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Ο μεγάλος τελικός του FLL Greece στο ΝΟΗΣΙΣ είναι γεγονός!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, περισσότερες από 50 ομάδες από όλη την Ελλάδα, θα είναι εκεί σε μια μεγάλη εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους!
“World Class – Μάθηση δίχως Σύνορα και Όρια
είναι το φετινό παγκόσμιο θέμα του διαγωνισμού. Ποιες είναι οι καινοτόμες ιδέες των παιδιών και πώς θα μπορούσαμε να μαθαίνουμε? Τι σκορ θα καταφέρουν τα ρομποτάκια που κατασκεύασαν και προγραμμάτισαν τα παιδιά για τη φετινή πίστα του FLL? Κατασκευές γεμάτες φαντασία και δημιουργικότητα, μοναδικές ιδέες και παρουσιάσεις των παιδιών που αναμένεται να μας εκπλήξουν! Χαρούμενη διάθεση και ένα κλίμα γιορτής είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς τους όλο το προηγούμενο διάστημα κι ο μεγάλος τελικός του FLL η κατάλληλη ευκαιρία να το γιορτάσουν!
Είσοδος ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του διαγωνισμού πατήστε εδώ.

Το FIRST LEGO LEAGUE (FLL),  ένα πρόγραμμα Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Έρευνας, Τεχνολογίας και  Ρομποτικής για παιδιά 9-16 ετών, είναι μια παγκόσμια διοργάνωση που ξεκίνησε από το εκπαιδευτικό τμήμα της Lego, σε συνεργασία  με το ίδρυμα First το 1992. Διοργανώνεται  κάθε  χρόνο σε παγκόσμια κλίμακα  και σε δίκτυο 80 χωρών.Το 2013 στο δίκτυο αυτό προστέθηκε η Ελλάδα μέσω  του εκπαιδευτικού μη κερδοσκοπικού σωματείου eduACT το οποίο διοργανώνει το Διαγωνισμό FLL σε Κύπρο και Βουλγαρία.

ΝΟΗΣΙΣ, 6ο χμ Θεσσαλονίκης-Θέρμης.
Τρόπος μετάβασης με αστικό λεωφορείο:
Γραμμή 66 (Χαριλάου – Θέρμη) αφετηρία Νέα Ελβετία, στάση ΝΟΗΣΙΣ.

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί