ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Ομάδα εθελοντών της 14ης ΠΕΕΑ – Δρυμώνας 29-31/7/22

14η Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων 29-31/7/2022 στον Δρυμώνας Θέρμου Τριχωνίδας.

Η μεγαλύτερη γιορτή της ερασιτεχνικής αστρονομίας πλησιάζει για άλλη μια φορά, μετά από απουσία δύο ετών λόγω της πανδημίας.

Η προσμονή και η πρόκληση μετά από την παρθενική μας διοργάνωση της 12ης ΠΕΕΑ το 2018 είναι μεγάλη.

Η 14η Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων (Π.Ε.Ε.Α.) οργανώνεται σε εθελοντική βάση από την Αστρονομική και Αστροφυσική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος – “Ηρακλής”.

Χωρίς την προσφορά και την υποστήριξη των εθελοντών όπως συμβαίνει σε κάθε πανελλήνια, η διοργάνωσή της είναι ουσιαστικά αδύνατη. Οι εθελοντές υποδέχονται τους επισκέπτες, εξυπηρετούν σε ερωτήσεις και ανάγκες των συμμετεχόντων στον χώρο εξόρμησης και εκδηλώσεων, βοηθούν στην σωστή κατανομή και στάθμευση των οχημάτων.

Συμμετέχετε και βιώστε ενεργά μια ΠΕΕΑ, δηλώνοντας ενδιαφέρον για να γίνετε εθελοντής(-τρια) για την 14η ΠΕΕΑ συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα: https://www.astroexormisi.gr/%ce%b5%ce%b8%ce%b5%ce%bb…/…

Οι συμμετέχοντες στην εθελοντική ομάδα θα επικοινωνεί μαζί τους ο ομαδάρχης όπου θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της ΠΕΕΑ, κυρίως ένα μήνα πριν την διοργάνωση. Θα χωριστούν οι εθελοντές στα 3 τμήματα (γραμματεία, χώρος στάθμευσης, χώρος εξόρμησης & εκδηλώσεων).

Οι εθελοντές σαν παροχή ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης του έργου και της προσφοράς τους, θα έχουν το διακριτικό μοναδικό μπλουζάκι της ΠΕΕΑ προσφορά της διοργάνωσης, είσοδο, φαγητό και χυμούς δωρεάν, συμμετοχή στις συνελεύσεις της οργανωτικής επιτροπής, δώρο τυπωμένα με θέματα αστρονομίας μολύβια, σελιδοδείκτες, μαγνητάκια, τον κατάλογο messier τυπωμένο σε Α4, και το πιστοποιητικό συμμετοχής – αφίσα της εξόρμησης.

Η διαμονή είναι επιλογή του κάθε συμμετέχοντα, είτε επισκέπτη είτε εθελοντή.

Όπως σε κάθε πανελλήνια οι πλειοψηφία μένει σε σκηνές στον χώρο της εξόρμησης, εκτός αν επιλέξει κάποιο κατάλυμα στην περιοχή.

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί