ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Όμιλος Φίλων Αστρονομίας: Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση και διεξαγωγή Αρχαιρεσιών

Καλούνται τα μέλη του Ομίλου Φίλων Αστρονομίας στην 25η τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Ομίλου, Αλεξανδρείας 113, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021.

Αρχική ώρα διεξαγωγής ορίζεται η 11 π.μ. Σε περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα αρχίσει στις 12 π.μ. με τα παρόντα μέλη.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

 1. Απολογισμός και πεπραγμένα τελευταίας περιόδου 2020-2021.
 2. Οικονομικός απολογισμός 2020-2021 – έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.
 3. Προτάσεις των μελών (αποστολή προτάσεων στο [email protected]).
 4. Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής για τη διετία 2021-2023.

  Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία των εκλογών, σύμφωνα με το καταστατικό, έχουν τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη μέχρι και το οικονομικό έτος 2020. Ευπρόσδεκτη είναι η συμμετοχή όλων των μελών για τις υπόλοιπες δραστηριότητες πχ κατάθεση προτάσεων, συζήτηση.
  Όσα μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ή την εξελεγκτική επιτροπή της επόμενης διετίας, καλούνται να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση και να την καταθέσουν στην Γραμματέα του Ομίλου μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]). Οι υποψηφιότητες θα γίνουν δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 όπως προβλέπεται από το Καταστατικού του Ο.Φ.Α.

  Οικονομικά τακτοποιημένα μέλη που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εκλογές αλλά δεν δύνανται να παρευρεθούν στην 25η τακτική Γενική Συνέλευση, μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, μέσω πληρεξούσιου (οικονομικά τακτοποιημένου) μέλους συμπληρώνοντας το αντίστοιχο έντυπο εξουσιοδότησης, το οποίο οφείλει να φέρει το μέλος το οποίο θα προσέλθει στην κάλπη.

  Υ.Γ1. Το παρόν δημοσιεύθηκε στον ημερήσιο τύπο της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου σύμφωνα με το καταστατικό.
  Υ.Γ2.Τα έντυπα που αναφέρονται στο κείμενο είναι διαθέσιμα με email, στα γραφεία μας και στην ιστοσελίδα www.ofa.gr

  Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Φ.Α.
  Η Γραμματέας
  Αγγελίτση Σωτηρία

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί