ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

«Υπάρχουν όρια στην κατανόηση του σύμπαντος;»

Πρόσκληση-Δελτίο Τύπου

Σας προσκαλούμε στην επόμενη εκδήλωσή του Ωρίωνα που θα γίνει αυτή την Τετάρτη 4 Μαρτίου στις 20:30. Τη βραδιά αυτή θα επιχειρήσουμε να απαντήσουμε στο ερώτημα… «Υπάρχουν όρια στην κατανόηση του σύμπαντος;».  Η ομιλία θα διερευνήσει τα διαφόρων τύπων όρια, εγγενή της φύσης, των μεθόδων μας ή του ανθρώπου, που μας εμποδίζουν (ή όχι) να κατανοήσουμε πλήρως τον κόσμο σε κάθε κλίμακα. Στα πλαίσια της ομιλίας, ο Ανδρέας Παπαλάμπρου θα υποστηρίξει πως «Ignoramus et ignorabimus» δηλαδή πως δε γνωρίζουμε και δε θα μάθουμε ποτέ ενώ ο Βασίλη Αρμάος θα υποστηρίξει πως «Wir müssen wissen, wir werden wissen!» δηλαδή πως πρέπει να γνωρίζουμε, και θα γνωρίζουμε!

Η εκδήλωση αρχίζει στις 20:30 και χώρος διεξαγωγής είναι το αμφιθέατρο ΒΑ που βρίσκεται στο ισόγειο του Κτιρίου Β του Πανεπιστημίου Πατρών. Το Κτίριο Β, γνωστό επίσης και ως Κτίριο μηχανικών Η/Υ, βρίσκεται πίσω από την πρυτανεία και εμφανίζεται κεντρικά στον εξής χάρτη: http://g.co/maps/ntkdq
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και ελεύθερη για όλο το κοινό.

Σας ενημερώνουμε, τέλος, πως μπορείτε πάντα να ενημερώνεστε για όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου από το site μας www.orionas.gr αλλά και μέσω των κοινωνικών δικτύων:

Facebook: http://www.facebook.com/orionasgr
Twitter:
http://twitter.com/orionasgr
Youtube:
http://www.youtube.com/user/orionasgr

Με τιμή,
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αστρονομικής Εταιρείας Πάτρας «Ωρίων»
http://www.orionas.grlimits

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί