ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ: Σ.Ε.Α.

Καλημέρα σε όλους …

 Συνηθίζεται κάθε χρόνο στις γιορτές μέσα ο πρόεδρος του Σ.Ε.Α. να στέλνει ένα γράμμα προς όλα τα μέλη του συλλόγου με ευχές για την χρονιά που μπαίνει, λόγο ανειλημμένων υποχρεώσεων (η μικρή μου κόρη κυρίως) δεν είχα την ευκαιρία να στείλω κάποιο τέτοιο γράμμα φέτος, έτσι αποφάσισα να σας τα πω από κοντά στην κοπή της πίτας του συλλόγου μας.

 Όπως γνωρίζετε όλοι, η τρέλα μου είναι η Ηλιακή Παρατήρηση, επίσης λατρεύω την μαγειρική και την μουσική, καθώς όλα αυτά είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους, είπα να σας δείξω λίγο την καταγωγή μου. Κατάγομαι από την Νίσυρο, ένα μικρό νησί της Δωδεκανήσου, από εκεί έχω τις πρώτες μου αναμνήσεις από τον έναστρο ουρανό αλλά και από τα φαγητά της γιαγιάς μου, η κουζίνα μας θεωρείτε από τις καλύτερες παγκοσμίως με αποκορύφωμα βέβαια την Κρητική κουζίνα άξιο εκπρόσωπο σε όλη την υφήλιο.

 Ο Κρητικός (Μινωικός) πολιτισμός επίσης είναι μέσα στην καρδιά μου, καθώς ήταν ο πολιτισμός του φωτός και του Ήλιου. Σύζυγος του Μίνωα ήταν η Πασιφάη (αυτή που τους φωτίζει όλους), κόρη του Ηλίου, και της Περσηίδος, και με αυτόν τον συμβολισμό θα ήθελα να σας καλέσω ΟΛΟΥΣ, μέλη και μη μέλη, εχθρούς αλλά και φίλους, αλλά και τις οικογένειές σας, το Σαββάτο 31 Ιανουαρίου 2015 στις 7:00 το απόγευμα στο κατάστημα “Πασιφάη” στην πλατεία Μέμου στον Κορυδαλλό για να φάμε, να πιούμε και να συνδυάσουμε το αστρονομικό μας πνεύμα μαζί με την υπέροχη Κρητική κουζίνα και την καλή μουσική (την ρακί την θεωρώ δεδομένη).

Η συμμετοχή είναι στα 16 ευρώ το άτομο και το μενού είναι ανά τέσσερα άτομα και πιστέψτε με θα περισσέψει κιόλας. 
Για δηλώσεις συμμετοχής με ακριβή αριθμό ατόμων τηλεφωνήστε μου στο 6998470769.
Επίσης για κάποια ιδιαίτερη διατροφική προτίμηση (χορτοφάγοι ή άτομα με αλλεργίες) παρακαλώ ενημερώστε με.
 
Δηλώσεις Συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 29/1/15 στις 14:00
 
Εύχομαι να σας δω όλους εκεί 
Καθαρούς Ουρανούς
Ι.Δ.Στρίκης
Πρόεδρος του Σ.Ε.Α.
Επιστροφή στην κορυφή κουμπί