ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Συγκέντρωση αγαθών για τους πρόσφυγες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Ομίλου Φίλων Αστρονομίας,

ref2Όπως όλοι γνωρίζετε η κατάσταση με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες είναι δραματική. Στα σύνορα βρίσκονται εγκλωβισμένα χιλιάδες άτομα και οικογένειες (με τον αριθμό να αυξάνεται κάθε μέρα) περιμένοντας με αγωνία και απίστευτη υπομονή τη συνέχεια του ταξιδιού τους με στόχο μια καλύτερη ζωή με ασφάλεια γι’ αυτούς και τα παιδιά τους.

Ο Όμιλος Φίλων Αστρονομίας συνδράμει στην προσπάθεια των εθελοντικών ομάδων υποστήριξης των προσφύγων και συγκεντρώνει αγαθά στα γραφεία του.

Οι ανάγκες αυτών των ημερών:
Ρουχισμός: ΜΟΝΟ παπούτσια (χοντρά και αθλητικά), ζώνες, μπουφάν (παιδικά), σακίδια.
Τρόφιμα: μπισκότα, αυγά (ΜΟΝΟ βρασμένα), μπάρες, παστέλια, χυμοί (μικρές συσκευασίες), ξηροί καρποί, αποξηραμένα φρούτα, γάλα μακράς διαρκείας (ΟΧΙ εβαπορέ), βρεφικό γάλα σε σκόνη (πρώτης και δεύτερης βρεφικής ηλικίας), έτοιμη βρεφική τροφή σε βαζάκια, κρουασάν, μερέντες, κονσέρβες (ΟΧΙ με ΚΡΕΑΣ), νερά (μισού λίτρου)
Είδη υγιεινής: Πάνες, σερβιέτες, μωρομάντηλα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σαπουνάκια, πιπίλες, μπιμπερό.

Όποιος μπορεί, ότι μπορεί, όσο μπορεί…
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξη σας!!!

Τα αγαθά μπορείτε να τα αφήνετε στα γραφεία του Ομίλου Φίλων Αστρονομίας, Αλεξανδρείας 113. Τα γραφεία θα είναι ανοιχτά κάθε Τετάρτη (7 με 9), την Τσικνοπέμπτη, και κάθε Σάββατο (6 με 8) που είναι προγραμματισμένο σεμινάριο. Η προώθηση τους θα γίνει μέσω της εθελοντικής ομάδας Εθελοντές Θεσσαλονίκης- Αγάπη χωρίς Σύνορα.

OFAlogoΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
www.ofa.gr

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί