ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χριστούγεννα στο Ίδρυμα Ευγενίδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ευγενίδειο

Το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο,  «ντύνεται» από τις 7 Δεκεμβρίου με τα γιορτινά του και περιμένει και  αυτά τα Χριστούγεννα, τους μικρούς και μεγάλους φίλους του με μια σειρά από εντυπωσιακές ψηφιακές παραστάσεις και ταινίες θόλου!
Ελάτε μαζί μας σε ένα συναρπαστικό ταξίδι από τα βάθη των ωκεανών ως τις εσχατιές του Σύμπαντος, και από το «κοντινό» παρελθόν ως το μακρινό μέλλον. Παρακολουθήστε παρέα με τους φίλους και την οικογένειά σας μία, δύο ή και περισσότερες παραστάσεις σε ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα εξοπλισμένα ψηφιακά πλανητάρια στον κόσμο!
Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, από τις 12 Δεκεμβρίου 2015 έως τις 31 Ιανουαρίου 2016, αλλά και την περίοδο των εορτών (26-30 Δεκεμβρίου και 2-7 Ιανουαρίου) η Διαδραστική Έκθεση Επιστήμης και Τεχνολογίας σας προσκαλεί να γιορτάσουμε την έλευση του χειμώνα με πειράματα και μουσική! Χιονονιφάδες, έλατα, μάλλινα ρούχα και μουσικοί πειραματισμοί συνθέτουν το εορταστικό σκηνικό για μικρούς και μεγάλους επισκέπτες! Παράλληλα, γονείς με παιδιά από 8 έως 12 ετών μπορούν να ακολουθήσουν μία διαδρομή στο φως με ξεναγό τον Ισαάκ Νεύτωνα!
Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

Διαβάστε περισσότερα

Η εντυπωσιακή έκθεση με τίτλο: «Με μια ανάσα: Η Ελλάδα κάτω από την θάλασσα» φιλοξενείται στο Ίδρυμα Ευγενίδου ως τις 31 Δεκεμβρίου 2015 , με ελεύθερη είσοδο.
Η έκθεση η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας έχει ως θέμα την υποβρύχια φωτογραφία,  την ελεύθερη κατάδυση και τον ελληνικό βυθό και φιλοδοξεί  να αναδείξει την ομορφιά , την αξία και την μοναδικότητα του Ελληνικού υποβρύχιου τοπίου και βεβαίως να προσφέρει μια ιδιαίτερη εικαστική άποψη για την ελεύθερη κατάδυση και την φυσική επαφή του ανθρώπου με το περιβάλλον.
Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

Διαβάστε περισσότερα

Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19:30 τα παιδιά της Εφηβικής λέσχης της Βιβλιοθήκης του Ιδρύματος Ευγενίδου καλούν μικρούς και μεγάλους σε μια δραματοποιημένη ανάγνωση της «Χριστουγεννιάτικης ιστορίας» του Τσαρλς Ντίκενς, ενώ στο τέλος του προγράμματος όλοι μαζί, με εργαλεία τη φαντασία και τη δημιουργικότητά μας θα κατασκευάσουμε μικρά χριστουγεννιάτικα δώρα ως ενθύμια της συνάντησής μας.
Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

Διαβάστε περισσότερα

Τρία νέα εργαστήρια θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε αυτόν τον Δεκέμβριο στο UTech lab!
Πρόκειται για τα εργαστήρια : Ραδιοφωνική ΠαραγωγήΤο Έξυπνο Σπίτι και Κατασκευή συνθεσάιζερ τσέπης.
Περισσότερες πληροφορίες για το UTech Lab μπορείτε να αντλήσετε από τον σύνδεσμο που ακολουθεί:

Διαβάστε περισσότερα

 

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ

Λ. Συγγρού 387 – 175 64 Π.ΦΑΛΗΡΟ

Τηλ: 2109469600 – Fax: 2109417372

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί