ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Εταιρεία Αστρονομίας & Διαστήματος (Παράρτημα Σαλαμίνας και Πειραιά)-Λειτουργία Γραφείων

Αγαπητοί Αστρόφιλοι Γειά σας

Η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος, (Παράρτημα Σαλαμίνας & Πειραιά) μετά από 13 χρόνια παρουσίας στο νησί μας απέκτησε τα δικά της Γραφεία. Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου , παραχωρήθηκε χώρος Γραφείων στο τρίτο όροφο του παλαιού Δημαρχείου. Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Σαλαμίνας κο Γ. Παναγόπουλο καθώς και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στα πλαίσια αλληλεπίδρασης με τους φίλους της Αστρονομίας καλούμε σε κοινωνικό

άνοιγμα με δωρεά αντικειμένων για να εξοπλιστούν τα γραφεία του Παραρτήματος μας , με άρτιο υλικό για τις συλλογικές δράσεις του, όπως Διαλέξεις , προβολές, σεμινάρια, διαδικτυακές συνεδρίες, κ.α. (Μεταξύ των αντικειμένων άμεσης ανάγκης είναι κι τα ακόλουθα: Βιβλία-βιβλιογραφία διαστήματος, φωτογραφικό υλικό, αφίσσες , υπολογιστής, dvd κ.λπ.)

Επίσης προσκαλούμε τους Διευθυντές όλων των Σχολείων της Σαλαμίνας Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να απευθύνονται σε μας για κάθε δραστηριότητα του Σχολείου τους σχετικά με την Αστρονομία , καθώς και κάθε πολίτη με επιστημονικά ενδιαφέροντα να γίνει αρωγός των προσπαθειών μας για την διάδοση και διάχυση της μητέρας των επιστημών Αστρονομίας.

Θα μας βρείτε στον τρίτο όροφο του παλαιού Δημαρχείου κάθε Σάββατο 6 – 9μμ.
Τηλ. Επικοινωνίας : 6972716053

Διαδικτυακοί τόποι:
Facebook: Salamis Astronomy
YouTube: Salamis Astronomy
Blog: Salamisastronomy.blogspot.com
Web: www.salamisastronomy.com Mail: [email protected]

Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κ. ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΣ                                                Κ. ΒΑΡΛΑΜΗΣ

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί