ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Συμπαντική συμφωνία – Διαδικτυακό σεμινάριο

Αγαπητά Μέλη και Αγαπητοί Φίλοι της Εταιρείας Αστρονομίας & Διαστήματος (Παράρτημα Σαλαμίνας),

Σας προσκαλούμε εκ νέου στον 3ο Κύκλο των Διαδικτυακών Σεμιναρίων (που ανεβλήθη λόγω τεχνικών προβλημάτων την προηγούμενη Κυριακή) την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 11. Ο νέος Κύκλος Σεμιναρίων θα αφορά θέματα Αστροφυσικής ,Κοσμολογίας και επίκαιρα θέματα. Τα Σεμινάρια είναι Δωρεάν και θα πραγματοποιούνται κάθε 15 ημέρες εκτός των εορταστικών περιόδων.

Το θέμα της πρώτης Κυριακής είναι «Συμπαντική Συμφωνία» και Ομιλητής ο κος Αντώνιος Αναστ. Αντωνίου Δρ. Αστροφυσικής Πανεπιστημίου Αθηνών Τομέας Αστροφυσικής, Αστρονομίας – Μηχανικής. Καθηγητής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικής Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Τα Σεμινάρια θα πραγματοποιούνται μέσω Skype. Παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μόνον τα άτομα που ενδιαφέρονται πραγματικά για τα Σεμινάρια ,επειδή η πλατφόρμα του Skype έχει μέγιστο αριθμό ατόμων 100. Επίσης παρακαλείσθε να συμμετέχετε με το όνομά σας ή συναφές ψευδώνυμο. Άτομα που συμμετέχουν με τα προσωνύμια (user,guest ,?? και χρήστης) θα διαγράφονται από την συμμετοχή. Ο σύνδεσμος για το Σεμινάριο είναι: https://join.skype.com/GG5oXcOfZBbR

Τα άτομα που θα παρακολουθήσουν την πλειονότητα των Σεμιναρίων θα λάβουν στο τέλος Βεβαίωση Συμμετοχής.

Με τιμή

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κ . ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΣ                                                         Κ . ΒΑΡΛΑΜΗΣ

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί