ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟΥ

Κοσμοσυρροή για την αστροβραδιά στο biscotto!

 

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η αστροβραδιά που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, 8 Ιουλίου, στο κατάστημα biscotto coffee+, στο Mediterranean Cosmos.

Το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης έστησε 4 τηλεσκόπια που στόχευσαν διαδοχικά τη Σελήνη και τον Δία, τον Κρόνο και τον Άρη. Η Σελήνη και ο Δίας κρύφτηκαν σχετικά σύντομα πίσω από το κτήριο, αλλά ο Κρόνος και ο Άρης έμειναν σε θέα για αρκετές ώρες, μέχρι που και ο τελευταίος θαμώνας τους απόλαυσε. Έφτασαν μεσάνυχτα και ακόμα υπήρχε κόσμος στα τηλεσκόπια!

Ήταν μια ευνοϊκή νύχτα, χωρίς νέφη, σχετικά δροσερή και με τρεις πλανήτες και τη Σελήνη στον ουρανό! Πέρα από την παρατήρηση, δεν έλειψαν οι ερωτήσεις από μεγάλους και μικρούς, σχετικά με τα μυστήρια των πλανητών, του ηλιακού συστήματος και του σύμπαντος.

Ο dj του biscotto coffee+ γέμισε τον αέρα με υπέροχες μουσικές επιλογές και τα δροσερά κοκτέιλ ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν όλοι για να χαλαρώσουμε.

Ευχαριστούμε το biscotto coffee+ για την πάντα άψογη φιλοξενία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο καλοκαίρι, μια που η αστροβραδιά στο biscotto έχει γίνει πια αγαπημένος… θεσμός!

 

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί