ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Ο Άρατος παρουσιάζει το 25ο τεύχος του περιοδικού Έναστρον

Στα τεύχη του περιοδικού μας θα βρείτε άρθρα για τον ουρανό του επόμενου διμήνου, από την έκδοση του περιοδικού, με τα αξιοσημείωτα αντικείμενα προς παρατήρηση, νέα και δραστηριότητες από τους τομείς της Αστρονομίας και της Φυσικής, καθώς και άρθρα και εργασίες που αφορούν την ερεύνα και την εξέλιξη των θετικών επιστημών. Παρουσιάζουμε ακόμα τον χάρτη του Ουρανού για την επόμενη διμηνία , καθώς και τις σημαντικές επιστημονικές εκδηλώσεις και δράσεις. Μνεία γίνεται και στην ερασιτεχνική Αστρονομία με άρθρα που αφορούν γενικά την Αστρονομική παρατήρηση.

Διαβάστε το περιοδικό μας στον παρακάτω σύνδεσμο σε μορφή pdf εδώ.

Προσοχή: Το διαδικτυακό μας περιοδικό δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα, δεν διανέμεται ούτε πωλείται, συνεπώς βάσει του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων απαγορεύεται η αλλοίωση του περιεχομένου του, καθώς και η οποιαδήποτε εμπορική του χρήση.

Για διορθώσεις μετάφρασης ως προς το πρότυπο κείμενο, απορίες, ή συμπληρώματα, γράψτε μας: [email protected] η αφήστε μήνυμα inbox στη σελίδα: https:/www.facebook.com/Aratosastronomy/

Επίσης εάν θέλετε να δημοσιευτεί στο περιοδικό μας κάποια δική σας εργασία, άρθρο, ή paper σχετικά με την επιστήμη, αποστείλατε τα άρθρα αυτά συνοδευόμενα απαραίτητα από τη σχετική βιβλιογραφία, και την σχετική έντυπη άδεια σας για δημοσίευση στη διεύθυνση: [email protected]

Η δημοσίευση είναι εντελώς δωρεάν.

Εάν, κατά την άποψή σας, υπάρχουν επιστημονικά λάθη στο πρότυπο κείμενο η ομάδα μας δεν μπορεί να παρέμβει και να το αλλάξει χωρίς την συναίνεση του αρθρογράφου. Για οποιαδήποτε τέτοια αλλαγή επικοινωνήστε με την πηγή του άρθρου.

Τα περισσότερα άρθρα του περιοδικού είναι δημοσιευμένα στο ιστολόγιο: Astronomy & Science

Καθώς επίσης και στο Facebook στη σελίδα μας @aratosastronomy

και στις ομάδες μας: Αστρονομία και Επιστήμη και ΑΣΤΡΟΒΡΑΔΙΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

Επικοινωνία : [email protected]

Όλα τα προηγούμενα τεύχη: https://gikasdimitris.blogspot.com/p/blog-page_29.html

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί